8/12/22

Αναζήτηση:      
NewsLetters - Email:  

  • EuRoCec - WebTutor - Εκδόσεις Βιβλίων Διαδικτυακών Τεχνολογιών (Αγγλικά) eurocec.eu
  • EU & euRoCec project: 'Build your own e-Business' (Αγγλικά) w3opensource.org
eurocec support

   


 

 

 

   

 

Η euRoCec προσφέρει υψηλής ποιότητας OnLine (Webcentric) διαρκή και άμεση τεχνική υποστήριξη σε επίπεδο λειτουργίας των προϊόντων της (24 ώρες - 7 ημέρες την εβδομάδα) σε όλα τα επίπεδα των σχέσων τόσο Πελάτης - Εταιρία (B2C), όσο και Εταιρία - Συνεργάτες (B2B).

Οι ειδικές κατηγορίες υποστήριξης που προσφέρουμε έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας είναι:

    Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FQA)
Υποστήριξη του πελάτη σε κάθε στάδιο λειτουργίας μέσα από Σύντομες Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται με στόχο την αμεσότητα και την μεγιστοποίηση της απόδοσης της λειτουργικότητας του πελάτη. Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης δύναται να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα του και να διορθώσει άμεσα δυσλειτουργίες σε σχέση με την αποδοτικότητα.

  Προβολή Videos
Η εταιρεία προσφέρει εκπαιδευτικά Videos για την εκπαίδευση πάνω στη σωστή λειτουργία των προϊόντων της, γεγονός που επιτρέπει την ολοκληρωμένη και με ακρίβεια λειτουργία τους. Τα Videos προσφέρονται δωρεάν onLine, αλλά μπορούν και να φορτωθούν (download) από τους πελάτες - συνεργάτες της, στους Η/Υ τους.

Υποστήριξη με e-Mail
Η διαδικασία επίλυσης λειτουργικών - τεχνικών προβλημάτων μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η πλέον ουσιαστική υποστήριξη, αφού μέσω αυτής της άμεσης επικοινωνίας με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας, εσείς στέλνετε γραπτώς τις πιθανές δυσλειτουργίες ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε και σας αποστέλλονται γραπτώς οι απαντήσεις.

Κοινότητα euRoCec - Forum
Μέσω του euRoCec Forum σας προσφέρουμε την δυνατότηατα να ανταλλάξετε πληροφορίες με άλλους πελάτες - συνεργάτες της εταιρίας μας οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία χρήσης και λειτουργίας των προϊόντων μας. Φυσικά στην κοινότητα της euRoCec μπορείτε να δημοσιοποήσετε τις απόψεις σας καθώς και τις προτάσεις σας με σκοπό την αριστοποίηση της λειτουργικότητας και χρηστικότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε σε βάθος χρόνου.