8/12/22

Αναζήτηση:      
NewsLetters - Email:  

  • EuRoCec - WebTutor - Εκδόσεις Βιβλίων Διαδικτυακών Τεχνολογιών (Αγγλικά) eurocec.eu
  • EU & euRoCec project: 'Build your own e-Business' (Αγγλικά) w3opensource.org
eurocec web hosting

 

 


Οι Γνώμες των Πελατών μαςTAKT-TOURS Ltd. Ticketing-Incoming-Outgoing
Λεωφ. Μαραθώνος 21 /19005 Ν. Μάκρη
Τηλ.: 22940 69328 / email: dimitris@takt.gr, info@takt-tours.gr website:www.takt-tours.gr
Μέλος IATA-UFTAA-HATTA

Η ανάγκη μας ως εταιρεία ήταν να δημιουργήσουμε μια 3γλωσση ιστοσελίδα που να ανταποκρίνεται στις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες προβολής των τουριστικών μας προϊόντων με δυνατότητα εύχρηστης και απρόσκοπτης ανανέωσης των περιεχομένων.

Μέσα από την διεξοδική έρευνα της αγοράς και με γνώμονα τα 3 βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διέπουν την συνεργασία μας (συνέπεια, ποιότητα και μελλοντική υποστήριξη), αποφασίσαμε να αναθέσουμε την κατασκευή της εταιρικής μας ιστοσελίδας στην EuRoCec, μία εταιρεία που έδειξε να κατανοεί τις επιθυμίες και ανάγκες μας… Ελπίζαμε ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή.

Δυστυχώς διαψευστήκαμε! Ο κ. Γκλίνος και η εταιρεία του EuRoCec δεν έκαναν αυτά που μας υποσχέθηκαν!
Έκαναν πολλά περισσότερα !

Εκτός της καλαίσθητης, φιλικής και επαγγελματικής ιστοσελίδας που δημιούργησαν ήταν και είναι «δίπλα» μας στην εκμάθηση των «κρυφών» πλεονεκτημάτων της ηλεκτρονικής εφαρμογής, βρίσκονται «από πάνω» μας σε ζητήματα διαδικτυακού μάρκετινγκ και επιπλέον μας συμβουλεύουν καθημερινά σε ζητήματα κοινωνικής και διαδικτυακής δικτύωσης!
Πάντοτε διαθέσιμοι και έτοιμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία και τυχόν δυσλειτουργία με ταχύτητα, ακρίβεια και επαγγελματισμό.
Είναι ευτυχία που συνεργαζόμαστε μαζί τους και σας τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
Κατάρτιση, επαγγελματισμός και χαρακτήρας, 3 σπάνια προσόντα της εποχής μας!

TAKT-TOURS Ltd
Φιλικότατα,
Δημήτρης ΚαλλίνικοςΑΞΙΛΙΘΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΄΄PANDOMI ENERGY΄΄
ΕΜΠΟΡΙΑ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Φ/Β ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΑΦΜ: 998525138 / ΔΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
4ο χλμ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΒΕΡΟΙΑΣ Τ. 2381089779 – Φ.2381082179 website:www.pandomi.gr

Την EuRoCec την επέλεξα ύστερα από έρευνά μου στο internet, αναζητώντας την εταιρεία που θα στήσει το δικό μου site σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια και απόψεις, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή (πριν καν επικοινωνήσω μαζί τους) μου κέντρισε το ενδιαφέρον ο πρωτοπόρος και επαγγελματικός τρόπος αντιμετώπισης του αντικειμένου.

Κατά την επικοινωνία μαζί τους, αμέσως κατάλαβα ότι έχω να κάνω με ανθρώπους διορατικούς, ευγενικούς, με διάθεση για συνεργασία και πάνω από όλα άριστους γνώστες του αντικειμένου και του τρόπου προσέγγισης του πελάτη.
Μαζί στήσαμε το site άμεσα, γρήγορα, επαγγελματικά και πλήρως εναρμονισμένο με τα δικά μου θέλω και κριτήρια (τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις βελτιώθηκαν ύστερα από τη δική τους παρέμβαση) με τρόπο που ικανοποιούσε και εμένα και τους συνεργάτες μου στην δική μας εταιρεία.

Σε αυτά τα 2 χρόνια που συνεργάζομαι με την EuRoCec δεν έχω κανένα πρόβλημα όσον αφορά την υποστήριξη, με άμεση και επαγγελματική αντιμετώπιση.

Σίγουρα θα συστήσω την EuRoCec σε φίλους και συνεργάτες.

Με εκτίμηση,
Αξιλιθιώτης Χ. Παναγιώτης
(Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. – Ε.Δ.Ε.)


Κ.Κανέτης & Σια ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ
Λ. Μεσογείων 269 , 152 31 Χαλάνδρι, Αθήνα
Τηλ.: 210 6721 500 Fax: 210 6775 005 email: carlo@kanetis.gr website:www.kanetis.com.gr

Η συνεργασία με την EuRoCec, από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεκίνησε σε πολύ θετικό κλίμα.

Μας βοήθησε να στήσουμε την ιστοσελίδα μας, προτείνοντας ιδέες και εφαρμογές όπως θα έκανε ένας φίλος διαθέτοντας φυσικά τις αντίστοιχες γνώσεις.

Στην πορεία προέκυψαν, όπως ήταν φυσικό, διάφορα τεχνικά θέματα, τα οποία όμως επιλύθηκαν άμεσα. Τροποποιήθηκαν επίσης κάποιες εφαρμογές όπως εμείς επιθυμούσαμε, «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα μας.

Αυτό αποδεικνύει και την άριστη εξυπηρέτηση από πλευράς EuRoCec, αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις ιδιαιτερότητες της κάθε εταιρίας, χωρίς να παραμένει προσκολλημένη στα δικά της στερεότυπα.

Χαιρόμαστε που αποκτήσαμε έναν τόσο καλό συνεργάτη!

Με εκτίμηση,
Κάρολος Κανέτης


Χ.ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ – Ο.ΤΣΑΚΑΛΟΥ Ε.Ε
ΛΑΤΤΑ 20, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ 12132 Τηλ.: 2105025790, email: info@noobass.gr website:www.noobass.gr

Η συνεργασία με την EuRoCec αποδείχτηκε η πιο σωστή επιλόγη μας, διαλέγοντας έναν αξιόπιστο συνεργάτη που αντιλήφθηκε και υλοποίησε απολύτα τις αναγκές μας.

Μιλώντας σε ποιο προσωπικό επίπεδο, για μένα EuRoCec σημαίνει άνθρωποι που την απαρτίζουν, άρα δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον κ. Αλέξη Γκλίνο και στην γλυκύτατη συνεργάτιδα του.

Είμαι πραγματικά ευτυχής αρχίκα για την γνωριμία μας και έπειτα για την άψογη συνεργασία μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την βοήθεια που μου παρέχετε απλόχερα, για τις γνώσεις που μου προσφέρετε καθώς και για τις απορίες που μου διευκρινίσατε δίνοντας μου την δυνατότητα να γνωρίσω ακόμα περισσότερα για την δύναμη του διαδικτυακού χώρου.
Οι συζητήσεις μαζί σας ήταν άκρως ενδιαφέρουσες και πραγμάτικα εποικοδομητικές καθώς είστε ένας εξαιρετικός ομιλητής.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ.

Με εκτίμηση,
Δρόσου Φλώρα
Υπεύθυνη Πωλήσεων
NOOBASS LADIES COMPANY


SG Premium Supplies
Λ. Μεσογείων & Βύρωνος 1Χαλάνδρι 152 31
T: +30 210 9904360 F: +30 210 9904361
email: sgpremium@otenet.gr website:www.sgsupplies.gr

Aγαπητέ κυρίε Γκλίνε,

Ευχαριστούμε θερμά για το άψογο αποτέλεσμα του site που κατασκευάσατε και την εξαιρετική συνεργασία μας.

Με εκτίμηση,

Γεωργία Αλεξοπούλου
Client Service Manager


PAFILI S.A. ®
ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ KAI ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΟΥ
International Industry of Scaffoldings
Διευθυνση: 12 χλμ Αθηνών-Λαμίας Ναυπλίου και Μεσογίτη 3
Τηλ.: +30 2102810303 +30 2102810325 +30 6955188302 Fax: +30 2102818268
emails: pafili@pafili.gr, info@pafili.com.gr website:www.pafili.com.gr

Την EuRoCec την επιλέξαμε μέσα από ένα μεγάλο αριθμό συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαπιστώσαμε πως διέθετε - μέσα από την σχετική μας έρευνα - σε σχέση με άλλες εταιρίες δημιουργίας διαδικτυακών εφαρμογών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Εκείνο που μας εντυπωσίασε περισσότερο, πέρα από την υψηλή τεχνογνωσία (Know How) που αμέσως διαπιστώσαμε πως διέθεταν, ήταν η καινοτομική σκέψη τους στην εφαρμογή λύσεων σε αιτήματα μας που φαινομενικά δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν.
Ένα παράδειγμα είναι αυτό με τα προσπέκτους των προϊόντων της Βιομηχανίας μας, που ενώ είχαν δημιουργηθεί με εφαρμοργή flash, δεν μπορούσαν να εμφανιστούν στα κινητά τηλέφωνα Iphone, αφού η Apple δεν υποστηρίζει την τεχνολογία flash της Adobe.
H EuRoCec με δικούς της αλγόριθμους έκανε τα προσπέκτους μας να φαίνονται και στα Ιphone!

Όμως το σημαντικότερο στην συνεργασία μας είναι η δυναμική ανάπτυξη και συνεχής δυναμική διαχείριση της παρουσίας της Βιομηχανίας μας στο διαδίκτυο, που με την πλατφόρμα datamatrix μας προσφέρει η EuRoCec.
Η ταχύτητα της υποστήριξης, σε οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την αριστοποίηση της απόδοσης του website μας είναι μοναδική.

Θεωρούμε πως η EuRoCec και οι άνθρωποί της είναι πολύ μπροστά και πως είμαστε πολύ τυχεροί που τους αναθέσαμε την δημιουργία του website μας και είναι συνεργάτες μας.

Σας τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα σαν τους πλέον ειδικούς επιστήμονες του χώρου, που μέσα από την καθοδήγησή τους θα έχετε σίγουρα πραγματική επιστροφή των επενδύσεων σας (Return On Investment) μέσα από νέους πελάτες.

Με εκτίμηση,

Βανέσσα Παφίλη, Διευθύνων Σύμβουλος – Managing Director
PAFILI S.A.